Seki Kanetsugu

関兼次

Seki Kanetsugu er knivmageren, som Matsujiro Kawamura, som er efterkommer fra “Kanetsugu” sværdsmeden, først grundlagt i 1918. Gennem sin lange historie blev Kanetsugu ved med at lave japansk katana fra nanboku-cho, Muromachi, Sengoku til Edo-æraen siden han var begyndt at lave sværd i Mino omkring Jowa-årene (1345-1349).

Seki Kanetsugu, smeden bringer en kniv af japansk katana med muslingekant i en kniv, der blander højteknologiske færdigheder med håndværkers arbejde, så vi kunne gøre dens skarphed virkelig.

 

Seki Kanetsugu Zuiun Kirituke Petty 150mm SPG2 Damascus 62 lag stål

2.300,00 kr.

Seki Kanetsugu Zuiun Kirituke Santoku 180mm SPG2 Damascus 62 lag stål

2.695,00 kr.

Seki Kanetsugu Zuiun Kirituke Gyuto 210 mm SPG2 Damascus 62 lag stål

2.795,00 kr.

Seki Kanetsugu Zuiun Kirituke Sujihiki 240mm SPG2 Damascus 62 lag stål

2.995,00 kr.

Seki Kanetsugu Petty 150 mm VG2 (9102)

750,00 kr.

Seki Kanetsugu Santoku 170mm VG2 (9134)

1.050,00 kr.

Seki Kanetsugu Gyuto 200mm VG2 (9134)

1.175,00 kr.

Seki Kanetsugu Brødkniv 210 mm VG2 (9134)

1.150,00 kr.

Seki Kanetsugu Saium Petty 120mm Damascus 32 lag stål

825,00 kr.

Seki Kanetsugu Saiun Santoku 170mm Damascus 32 lag

1.375,00 kr.

Seki Kanetsugu Saium Gyuto 230mm Damascus 32 lag stål

1.575,00 kr.

Seki Kanetsugu Saium Sujihiki 210mm Damascus 32 lag stål

1.375,00 kr.

MIYABI ISSHIN PETTY 120 MM

395,00 kr.

MIYABI ISSHIN PETTY 150 MM

425,00 kr.

MIYABI ISSHIN SANTOKU 170MM

575,00 kr.

MIYABI ISSHIN GYUTO 210Mm

575,00 kr.

MIYABI ISSHIN NAKIRI 165MM

575,00 kr.

MIYABI ISSHIN SUJIHIKI 210MM

575,00 kr.

Seki Kanetsugu kombinerer århundredgamle smedeteknikker med moderne teknologi for at skabe køkkenknive, der forener æstetik, skarphed og funktionalitet.
Seki Kanetsugu-knive er et resultat af århundreders japansk smedekunst kombineret med moderne innovation. De tilbyder enestående skarphed, holdbarhed og æstetik, hvilket gør dem til et foretrukket valg for både professionelle kokke og madentusiaster.

 

Se vores mest kendte serier

IMG_0513
Santoku
IMG_0990
Nakiri
IMG_0726
Santoku
IMG_0733
Gyuto

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad er fordelene ved Hamaguri-ba klingeformen?
    Hamaguri-ba, eller muslingeformet klinge, giver en stærk og skarp kant, der er modstandsdygtig over for skader og let at vedligeholde.

  • Hvad betyder sub-zero hærdning for knivens ydeevne?
    Sub-zero hærdning forbedrer stålets struktur, hvilket resulterer i en hårdere og mere slidstærk klinge med bedre skarphed og holdbarhed.

  • Hvad er forskellen mellem PRO-M og PRO-S serierne?
    Begge serier er designet til høj ydeevne, men PRO-M har håndtag af sort lamineret træ, mens PRO-S har håndtag af rustfrit stål.

  • Er Seki Kanetsugu-knive egnet til både højre- og venstrehåndede brugere?
    Ja, de fleste Seki Kanetsugu-knive har en dobbeltslebet klinge, hvilket gør dem velegnede til både højre- og venstrehåndede brugere.