Seisuke

清助

Atsuhiro Nakamura voksede op i Japan og tilbragte meget tid i udlandet, vidste Atsuhiro “Hiro” Nakamura, at der var så meget ved hans hjemland, som mange mennesker var uvidende om, inklusive ham selv. Som iværksætter ville han finde en måde at fremvise traditionelt japansk håndværk til folk i ind- og udland. Efter at have mødt smeden Takeshi Saji i 2014 grundlagde Hiro Seisuke Knife med det mål at fremvise traditionelt, moderne japansk håndværk til verden. Han valgte Seisuke for at ære sin bedstefar, som delte samme navn.

Seisuke Knife er dedikeret og stolt over at promovere de traditionelle og højspecifikke håndlavede japanske køkkenknive til verden. Design, Blade, Sharpness – forskellige typer til forskellige formål er gået i arv i over 600 år, og håndværkere lægger flere kræfter i at skabe knive for at imødekomme den store efterspørgsel, vi har i dag.

Seisuke Santoku VG1 Kasumitogi med Mahoney håndtag

975,00 kr.

Seisuke Nakiri VG1 Kasumitogi 165mm med Mahoney håndtag

975,00 kr.

Seisuke Petty 45 lag Damascus 150mm AUS10

1.595,00 kr.

Seisuke Nakiri 45 lag Damascus 175mm AUS10

1.995,00 kr.

Seisuke Gyuto 45 lag Damascus 210 mm AUS10

2.195,00 kr.

Seisuke Santoku 180mm 45 lag Damascus AUS10

1.995,00 kr.

Seisuke Gyuto 45 lag Damascus 240mm AUS10

2.395,00 kr.

Seisuke Bunka 165 mm Blue Super Hammered

1.695,00 kr.

Seisuke Tyndskræller

45,00 kr.

Seisuke Santoku 165 mm Blue Super Hammered

1.785,00 kr.

Seisuke Petty 135mm 33 Lag Damascus Hammered

1.595,00 kr.

Seisuke Santoku 180 mm VG10 33 Lag Damascus Hammered

1.695,00 kr.

Seisuke Gyuto 210 mm blue super Hammered kurouchi

2.995,00 kr.

Seisuke Yanagiba 210mm med egetræ håndtag

1.295,00 kr.

Seisuke Deba 120mm med egetræ håndtag

1.095,00 kr.

Seisuke-knive er kendt for deres æstetiske design og funktionalitet. De er fremstillet af forskellige typer stål, herunder VG10, AUS10 og Blue Steel No.2, hvilket sikrer skarphed og holdbarhed . Knivene har ofte smukke damaskusmønstre og ergonomiske håndtag lavet af materialer som mahogni, shitan og pakka-træ

Se vores mest kendte serier

IMG_0513
Santoku
IMG_0990
Nakiri
IMG_0726
Santoku
IMG_0733
Gyuto

Ofte stillede spørgsmål:

  • Hvad adskiller Seisuke-knive fra andre japanske knive?
    Seisuke-knive kombinerer traditionelt japansk håndværk med moderne materialer og design, hvilket resulterer i knive, der er både æstetisk tiltalende og yderst funktionelle.

  • Er Seisuke-knive egnet til venstrehåndede brugere?
    Ja, da Seisuke-knive typisk har en dobbeltslebne kant, er de velegnede til både højre- og venstrehåndede brugere.

  • Hvilket stål bruges i Seisuke-knive?
    Seisuke-knive er fremstillet af forskellige typer høj kvalitet stål, herunder VG10, AUS10 og Blue Steel No.2, som alle er kendt for deres holdbarhed og evne til at holde en skarp kant.

  • Hvordan vedligeholder jeg min Seisuke-kniv bedst?
    For at sikre lang levetid anbefales det at vaske kniven i hånden, tørre den grundigt af og opbevare den sikkert. Regelmæssig slibning vil også hjælpe med at bevare skarpheden.