Akifusa

Akifusa Sujihiki 240mm Aogami super

3.795,00 kr.

Aogami Super-stålet, som bruges til kernen af ​​disse knive, ses som et af de bedst ydende stål, der bruges til japanske køkkenknive af mange smede. Den mørke Kurouchi-finish er et hårdt kunstværk, men efterlader en højtydende, langtidsholdbar og smuk kniv til gengæld.
Kerne: Aogami Super stål, hærdet til HRC64-65.
Beklædning: Kulstofstål
Efterbehandling: Suminagashi-Tsuchime (hamret)
Blad: Distalt tilspidset, hvilket fører til en bedre balance af kniven.
Håndtag: Fremstillet af Shinogi-form af palisander, som er meget smudsafvisende og robust, med pakketræ-bolster.

Type: Sujihiki 
Længde: 240mm 
Rutsfrit stål: ja 
Hårdhed: 64-65 HRC 
Efterbehandling: Suminagashi og Tsuchime 
Stål type: Carbon-Aogami-super 
Stål lag: 17 
Made in: Japan

På lager

-
+
Du har opnået gratis fragt! 🎉
Køb for 1.200,00 kr. mere for gratis fragt!

Andre knive

Seki Kanetsugu Saium Sujihiki 210mm Damascus 32 lag stål

1.375,00 kr.

MIYABI ISSHIN SUJIHIKI 210MM

575,00 kr.

Senshi Sujihiki 240mm VG-10 Damascus

2.150,00 kr.

Seki Kanetsugu Zuiun Kirituke Sujihiki 240mm SPG2 Damascus 62 lag stål

2.995,00 kr.