Japanese Gastro Knives

Seisuke

Seisuke Gyuto 45 lag Damascus 240 mm AUS10

Type: Gyuto Længde: 240 mm Rutsfrit stål: ja Hårdhed: 60 HRC Stål type: AUS10 Skæftemateriale: shita og Pakker træ Efterbehandling: Damascus Stål lag: 45 Made in: Japan

1800 DKK

0 stk på lager

Seisuke Nakiri 45 lag Damascus 175mm AUS10

Type: Nakiri Længde: 175mm Rustfrit stål: Ja Hårdhed: 60 HRC Stål type: AUS10 Skæftemateriale: Shita og Pakke træ Efterbehandling: Damascus Stål lag: 45 Made in: Japan

1675 DKK

3 stk på lager

Seisuke Sijihiki 250mm 45 lag stål Damascus AUS10

Type: Sujihiki Længde: 250mm Rustfrit stål: Ja Hårdhed: 60 HRS Stål type: AUS10 Skæftemateriale: Shita og Pakke træ Efterbehandling: Damascus Stål lag: 45 Made in: Japan

1950 DKK

1 stk på lager

Seisuke Bunka 165 mm Blue Super Hammered

Type: Bunkan Længde: 165 mm Hårdhed: 64HRC Stål type: Carbon Skæftemateriale: Rød Pakker træ Efterbehandling: Harmmerd Stål lag: Double Made in: Japan

1675 DKK

0 stk på lager

Seisuke Gyuto 210 mm blue super Hammered kurouchi

Type: Gyuto Længde: 210 mm Hårdhed: 64 HRC Stål type: Carbon Skæftemateriale: Palisandertræ og Pakker træ Efterbehandling: Kurouchi og Hammered Stål lag: Double Made in: Japan

2250 DKK

0 stk på lager